COTTAGE Au Monoi 560 ml

Vaji i dushit “Au Monoi” është i dizajnuar për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme . I formuluar në mënyrë specifike për lëkurën e thatë dhe të ndjeshme, përmban 98% përbërës me origjinë natyrore gjithashtu është i mbushur me acide yndyrore ushqyese dhe vitaminë E. Ky vaj dushi pastron edhe lëkurat më delikate pa ashpërsi dhe pa lënë mbetje të pa këndëshme. Lëkura është e pastër, e rehatshme dhe e lagur. Një aromë e lehtë dhe tepër e këndëshme . 560 ml Made in France
1000  Lekë