Cottage La Vanille After Shower Lotion 200 ml

Dy në një kujdes për hidratimin dhe aromatik ,kremi mbas dushit është formuluar posaçërisht për të siguruar një aromë afatgjatë ,duke i dhënë lëkurës kujdesin hidratues që i nevojitet. Është kombinuar qumështi me vajin esencial të vanilies . Lëkura e përthit me shpejtësi dhe mbetet e hidratuar ,gjithashtu me një aromë shumë të këndëshme vanilje . Mbron lëkurën. 200 ml Made in France
1000  Lekë