Cottage Lotion Luleshtrydhe 200 ml

Dy në një kujdes për hidratimin dhe aromatik ,kremi mbas dushit është formuluar posaçërisht për të siguruar një aromë afatgjatë ,duke i dhënë lëkurës kujdesin hidratues që i nevojitet. Është kombinuar qumështi meekstraktet e luleshtrydhes . Lëkura e përthit me shpejtësi dhe mbetet e hidratuar ,gjithashtu me aromë luleshtrydheje . Mbron lëkurën. 200 ml Made in France
1000  Lekë