Cottage Le Caramel Shower Gel 750 ml

Xhel për dush dhe qumësht i cili është formuluar posaçërisht për ti ofruar lëkurës tuaj të gjitha avantazhet që duhen për një lëkurë të butë .Një formulë ekstra e butë dhe efikase në një madhësi ekonomike .Një aromë e këndëshme prej karameli . Mbron lëkurën . 750 ml Made in France
700 Lekë 1000