Cottage La Peche Blanche Shower Gel 750 ml

Xhel për dush dhe qumësht i cili është formuluar posaçërisht për ti ofruar lëkurës tuaj të gjitha avantazhet që duhen për një lëkurë të butë .Një formulë ekstra e butë dhe efikase në një madhësi ekonomike .Një aromë e këndëshme prej pjeshke te bardhe . Mbron lëkurën dhe e trajton në mënyrë delikate . 750 ml Made in France
800 Lekë 1000