COTTAGE Le The Vert Shower Gel 750 ml

Xhel për dush dhe qumësht i cili është formuluar posaçërisht për ti ofruar lëkurës tuaj të gjitha avantazhet që duhen për një lëkurë të butë .Një formulë ekstra e butë dhe efikase në një madhësi ekonomike .Një aromë e çajit jeshil të kombinuar me qumësht. Mbron lëkurën. 750 ml Made in France
800 Lekë 1000