Cottage Creme Mains Reparatrice Vanille 50 ml

Ky krem ushqyes i pasuruar me gjalpë shea zbut dhe riparon duart e thata, të dëmtuara . Lëkura e thatë rimëkëmbet me rehati. Ky krem vjen në një format të vogel i përshtatshëm për të marrë me vete kudo. Me aromë te lehtë vanilje është shumë e përshtatëshme për te gjithë. 50 ml Made in France
500  Lekë