Cottage Men Menthe Clacee 250 ml

Kjo shampo për meshkujt është e përshtatëshme për fytyrën , trupin dhe flokët. Formula e saj ekskluzive, e projektuar posaçërisht për përdorim të përditshëm, hidraton lëkurën dhe lë flokët të butë. Me një aromë freskuese të mentes dhe me vetitë stimuluese për qetësim ,kjo shampo nuk duhet humbur , pasi premton një mirëqenie të pakrahasueshme. 250 ml Made in France
600  Lekë