Cottage Men Citron Epice. 250 ml

Ky xhel dushi për meshkujt është shumë efikas. Formula e saj ekskluzive, e projektuar posaçërisht për përdorim të përditshëm, hidraton lëkurën. Ky xhel ofron një dush ultra-gjallërues.Të pasuruar me ekstrakte natyrale limoni dhe një koncentrat me vitamina. Gjithashtu me një aromë tepër të kënaqshme. 250 ml Made in France
600  Lekë