Cottage Savon Fraise&Menthe 150 g

Sapuni Cottage me bimët ekstra ushqyese është i dizajnuar posaçërisht për lëkurë të ndjeshme. Të pasura me vajra bimore dhe agjentë mbrojtës për lëkurën, parandalon tharjen e lëkurës dhe me aromën e luleshtrydhes dhe freskinë e mentes është shumë efikas për përdorim të përditëshëm. 150 g Made in France
400  Lekë