Cottage Savon The Vert 150 g

Sapuni Cottage me bimët ekstra ushqyese është i dizajnuar posaçërisht për lëkurë të thatë. Të pasura me vajra bimore dhe agjentë mbrojtës për lëkurën, parandalon tharjen e lëkurës me aktivitetin e çajit jeshil është shumë efikas. 150 g Made in France
400  Lekë