Cottage Savon Peche Blanche 150 g

Sapuni Cottage me bimët ekstra ushqyese është i dizajnuar posaçërisht për lëkurë të thatë. Të pasura me vajra bimore dhe agjentë mbrojtës për lëkurën, parandalon tharjen e lëkurës me aromën e pjeshkës së bardhë krijon një qetësi të lartë për lëkurën . 150 g Made in France
400  Lekë