Young Shampoo Y-rebalance 1000 ml

Shampo është pasuruar me ekstrakte që , sigurojn heqjen e zbokthit dhe mundësojnë rivendosjen e ekuilibrit natyror të lëkurës së kokës. 1000 ml Made in Italy 8018615007675
1,500  Lekë