Young Shampoo Y-volume 1000 ml

Shampo voluminoze me lëng aloe vera dhe oriz. Ideale për ti dhënë vëllim dhe energji flokëve të hollë dhe të brishtë, ristrukturuese dhe hidratuese, me një veprimtari mbrojtëse për një volum dhe energji më të madhe të flokëve. 1000 ml . Made in Italy 8018615007118
1,500  Lekë