Young Shampoo Y-defend 1000 ml

Shampo anti-dekolorizuese me ekstrakte të bimëve të andeve dhe filtër kimike UV. Formula e acidit pH është trajtuar veçanërisht për të ruajtur ngjyrën e flokëve dhe pas larjes . 1000 ml Made in Italy 8018615007156
1,500  Lekë