Young Hair Mask Avena & Karite 1000 ml

Maskë me oriz dhe gjalp shea . Trajtim ushqyes dhe hidratues, gjalpi shea dhe ekstrakte e orizit mbrojnë dhe ushqejnë flokët duke respektuar fiziologjinë e tyre natyrore. 1000 ml Made in Italy
1500  Lekë