Young Hair Mask Y-volume 1000 ml

Maskë volumizuese me aloe vera dhe oriz. Ideale për të dhënë vëllim dhe energji për flokët e butë dhe të brishtë.Dendëson dhe forcon flokët, duke i bërë të butë dhe të ndritshëm. 1000 ml Made in Italy 8018615007132
1,500  Lekë