Young Hair Mask Argan & Cashmere 1000 ml

Maskë me argan maskë dhe ekstrakt kashmiri me efekt të qetë. Falë aktivitetit të këtyre ingredientëve flokët behen të butë dhe marin drejtimin që dëshironi.1000 ml Made in Italy 8018615006944
1,500  Lekë