Young Hair Mask Black & Green tea 1000 ml

Maskë me çaj jeshil dhe çaj të zi .Trajtimi i acidit Ph, aktiviteti i çajit jeshil, i pasur me polifenol antioksidues dhe oligomineral, mbron flokët nga dëmtimet e shkaktuara nga trajtimet kimike dhe agjentët atmosferikë, duke e mbajtur ato të shëndetshëm dhe vital. 1000 ml Made in Italy 8018615007965
1,500  Lekë