Young Hair Mask y-defend 1000 ml

Maska kundër dekolorizimit me ekstrakte të bimëve të andeve dhe filtër kimike UV. Formula e rigjallërimit të pH acidit me efekt të zgjatur stabilizon ngjyrën për një efekt të ndritshëm dhe të qëndrueshëm me kalimin e kohës. 1000 ml Made in Italy 8018615007163
1,500  Lekë