Omega il Famosso pennello 110 mm

Paketimi përmban një furçë të vetme .Pjesa e tufës është e mbushur me doreze prej druri në ngjyrë të kuqe dhe dimension 110 mm. Kodi 10049 Made in Italy
800  Lekë