Omega Pennello da barba , in pura setola 105 mm

Furçë rroje Omega me një tufë të dizajnuar për të patur një performancë dhe nje butësi për shpërndarjen e shkumës ka një dorezë prej druri e cila ështe e disponueshme ne ngjyrë të zezë. me dimension 105 mm. Kodi 10065 Made in Italy .
600  Lekë