Omega Penello Professionale 128 mm

Furçë rroje Omega me një tufë të dizajnuar për të patur një performancë dhe nje butësi për shpërndarjen e shkumës ështe e disponueshme në ngjyrë metalike. me dimension 128 mm. Kodi 10038 Made in Italy
1000  Lekë