Omega Penello in pura setola Professionale 132 mm

Furçë profesionale rroje Omega me një tufë të dizajnuar për të patur një performancë dhe nje butësi për shpërndarjen e shkumës ështe e disponueshme në ngjyrë gold. me dimension 132 mm. Kodi 20480 Made in Italy
1300  Lekë