Omega Penello in pura steola Nero & Rosso 98 mm

Furçë rroje Omega me një dorezë plastike e cila ështe e disponueshme në ngjyrë të zezë dhe të kuqe me dimension 98 mm. Kodi 10777 Made in italy
500  Lekë