Omega Professional 48. Dorezë e kromuar

Furçë profesionale rroje Omega me një tufë të dizajnuar për të patur një performancë dhe nje butësi për shpërndarjen e shkumës me nje dorezë te kromuar me dimension 133 mm Kodi 10048 Made in Italy
1000  Lekë