Omega Barber Pole Penello 112 mm

Furçë profesionale rroje Omega me një tufë të dizajnuar për të patur një performancë dhe nje butësi për shpërndarjen e shkumës dhe një dorezë elegante dhe të rafinuar e cila kujton Polin Barber që përdoret zakonisht në ekspozitë në dyqanet e berberëve. Dimensioni 112 mm. Kodi 0146735 Made in Italy
4000  Lekë