Beauty Hair mask yougurt & milk proteins. 1000 ml.

Maskë me proteina të qumështit për flokë të thatë, të zbehtë dhe trajtime të shpeshta ,të tilla si zbardhimi ose i përhershëm. Formula e kësaj maske e pasur me përbërës aktiv mbron, rigjeneron dhe hidraton flokët në mënyrë homogjene. Duke e masazhuar flokun butë dhe për dy ose tre minuta kjo maskë vepron. 1000 ml. Made in Italy 8018615012174
1,000  Lekë