Beauty Shampoo linseeds oil. 1000 ml.

Shampo me përbërje të vajit prej liri, shërben për të rivendosur vitalitetin dhe butësinë natyrale të flokëve të thatë dhe të dëmtuar për shkak të trajtimeve të shpeshta. 1000 ml. Made in Italy 8018615012006
1,000  Lekë