Beauty Shampoo ICE sensation. 1000 ml.

Shampo neutrale, dhe freskuese për lëkurën e kokës.Falë formulës së saj, ajo veçanërisht është e përshtatshme në periudhën e nxehtë të vitit ose në rastet kur lëkura vuan nga përdorimi i shpeshtë i mjeteve stiluese (tharëse , piaster,etj.) I bën flokët të butë dhe të shëndritshëm . 1000 ml. Made in Italy 8018615012075
1,000  Lekë