Beauty Shampoo karite butter. 1000 ml.

Shampo neutrale me gjalpë shea, e veçantë për flokët kaçurrelë dhe me onde, lehtëson krehjen duke lënë flokë të butë dhe me shkëlqim, ideale për flokë të thatë,ose të dëmtuar. 1000 ml. Made in Italy 8018615012051
1,000  Lekë