Beauty Shampoo Bamboo marrow. 1000 ml.

Shampo neutrale prej bambuje, nga përbërës aktivë delikatë e cila rekomandohet për ata që bëjnë larje të shpeshta të flokëve dhe kanë nevojë për një shampo që nuk dëmton rrënjën e flokëve. Ekstrakti i palcës së bambu është parimi ideal aktiv në këtë shampo. 1000 ml. Made in Italy 8018615012044
1,000  Lekë