Le Petit Oliver Savon liquide Alep. 300 ml.

Sapuni i lëngëshëm Alepo është prodhuar nga vajëra vegjetalë si ai i ullirit dhe gjalpi.Është efikas për për përdorim të përditshëm. 300 ml. Made in France
600  Lekë