Le Petit Oliver,Pur savon liquide de Marseille. 300 ml.

Sapun i lëngshëm i pasuruar me gliserinë dhe përmbajtje të vajrave vegjetale,pastron lëkurën duke lënë një aromë delikate të lules së levandos. E përshtatëshme për përdorim të përditshëm. 300 ml. Made in France
600  Lekë