Le Petit Oliver comage vizage facial scrub. 75 ml.

Krem fytyre me përmbajtje të vajit të ulliqit të kombinuar dhe me ujë gelqereje ,në mënyrë efektive për të hequr qelizat e vdekura dhe pa pastërtitë e lëkurës. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, sidomos për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme. Pas përdorimit, lëkura është e qetë dhe e butë. 75 ml. Made in France
800  Lekë