Le Petit Oliver Mousse Nettoyante Visage douceur. 150 ml.

Shkumë pastruese për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme me vaj ulliri dhe aloe vera.Mjaftojnë disa minuta dhe fytyra juaj do jetë e pastër dhe e butë. 150 ml. Made in France
1000  Lekë