Le Petit Oliver Eau Hydratante corps. 150 ml.

Ky ujë hidratues është për trupin, hidraton dhe parfumon, pa alkool.Me aromë të ekstraktit të jaseminit, aloe veras dhe vajit të ullirit. 150 ml. Made in France
1000  Lekë