Le Petit Oliver Soin de jour. 50 ml

Ky krem është i formuluar posaçërisht për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme me përbërës të natyrshëm,bën lekurën të butë. Përmbajtja e saj me vajin e ullirin dhe aloe vera mbron lëkurën dhe është efikase për shtresën e epidermës kryesisht. 50 ml. Made in France
1000  Lekë