Le Petit Oliver Creme visage & corps karite. 125 ml.

Krem ultra hidratues me gjalpë shea ,përdoret si në trup dhe në fytyrë. Ky përbërës natyral, i njohur për efektet mbrojtëse dhe ushqyese për lëkurën. Përgjithsisht rekomandohet për hidratimin e shtresës së epidermës. 125 ml. Made in France
1000  Lekë