Le Petit Oliver Myrte Argile Rose. 500 ml.

Cilësi e saj e larte, shkuma e saj e butë dhe aroma e ëmbël e bëjnë këtë shampo një moment të vërtetë kënaqësie. Flokët tuaj do jenë të pastër, të butë, dhe me shkelqim. 500 ml Made in France
800  Lekë