Le Petit Oliver Creme Douche Shower Cream. 750 ml.

Ideale për lëkurën e brishtë të të gjithë familjes, ajo respekton dhe pastron lëkurën tuaj pa e tharë atë. Në dush ose në banjë, kremi me qumësht bajame lëshon aromë të ëmbël dhe delikate. Bajamja është e njohur për dobitë e saj, qetësuese dhe hidratuese.. Pra, lëkura juaj do të jetë e pastër, e butë dhe e hidratuar. 750 ml Made in France
800  Lekë