Le Petit Oliver Creme Douche Extra Douce. 750 ml.

Jepini vetes një moment kënaqësie dhe kujdesesh me kremin e dushit të pasuruar me qumësht pambuku. Ideale për lëkurën e brishtë të të gjithë familjes, ajo respekton dhe pastron lëkurën tuaj pa e tharë atë. 750 ml Made in France
800  Lekë