Le Petit Oliver Creme Douche Shower Cream Apricot Milk. 750 ml.

Shampo e pasuruar me qumësht dhe ekstrakt kajsie. Ideale për lëkurë të ndjeshme të të gjithë familjes, ajo pastron lëkurën tuaj butësisht dhe nuk e le lekuren tuaj te thate. 750 ml Made in France
800  Lekë