Le Petit Oliver Peche Blanche Fleur de Vinge. 750 ml.

Cilësia maksimale dhe shkuma e saj e butë dhe aroma e ëmbël e bëjnë këtë shampo një moment të vërtetë kënaqësie. Flokët janë të pastra, të butë, me shkëlqim dhe të shëndetshëm. 750 ml Made in France
800  Lekë