Le Petit Oliver Aux hulies d’Olive Karite & Argan. 500 ml

Shampo me cilësi maksimale, shkuma e saj e butë dhe parfumi e bëjnë këtë shampo një moment të vërtetë kënaqësie. Flokët tuaj ushqehen janë të butë dhe me shkëlqim.Me përmbajtje të vajit të arganit dhe ullirit. 500 ml Made in France
800  Lekë