Le Petit Oliver Pate d’Argile Verte. 300 g.

Kremi ju ofron përfitimet e tokës përmes argjilës 100% natyrale. Falë ngjitjes së gjelbër të argjilës,natyrisht i pasur me minerale, pasta e baltës eliminon papastërtitë, për një lëkurë të shëndetshme dhe të ekuilibruar. Përdoret në trup, fytyrë dhe flokë. 300 g Made in France
1000  Lekë