Le Petit Oliver Lait Corps Body Lotion. 250 ml.

Ky locion trupi shumë hidratues me gjalpë shea ushqen dhe relakson lëkurën tuaj. Lëkura juaj ushqehet dhe furnizohet me lagështi të mjaftueshme për tërë ditën. 250 ml Made in france
1000  Lekë