Le Petit Oliver Peche Fleur de Vigne. 250 ml.

Shampo me cilësi të lartë, shkuma e saj e butë dhe aroma e ëmbël e bëjnë këtë shampo një moment të vërtetë kënaqësie. Flokët janë të pastra, të butë, me shkëlqim dhe të shëndetshëm. Me përbërje të lules së pjeshkës së bardhe. 250 ml Made in france
500  Lekë