Le Petit Oliver Olive Karite Argan. 250 ml.

Shampo me cilësi të lartë, shkuma e saj e butë dhe aroma e ëmbël e bëjnë këtë shampo një moment të vërtetë kënaqësie. Flokët janë të pastra, të butë, me shkëlqim dhe të shëndetshëm. Me përbërje të gjalpit shea ,vajit të arganit dhe vajit të ullirit. 250 ml Made in france
500  Lekë