Le Petit Oliver Masque Visage Purifiant Argile Verte. 75 ml.

Maska me argjilë të verdhë e kombinuar me pemën e çajit, largon papastërtitë dhe vajin e tepërt në lëkurë dhe e kthen atë në gjendje normale. 75 ml Made in France
800  Lekë